06 - 17 18 18 79

Over ons

Graag stel ik mij aan u voor. Mijn naam is Paul Engelberts. Sinds 1990 ben ik in de regio Utrecht en omgeving met veel plezier werkzaam als schilder. Hiervoor heb ik vakinhoudelijke opleidingen gevolgd. Ik heb veel ervaring opgedaan bij diverse projecten: van het schilderen van monumentale panden tot nieuwbouwprojecten. Sinds 2019 ben ik als zelfstandig ondernemer werkzaam in het schilders- en onderhoudsvak. Per 2021 versterkt mijn zoon Devin, als leerling schilder, het team van Engelberts Schilder- en Onderhoudswerken.

Wij streven naar het leveren van een perfect eindresultaat op het gebied van schilders- en onderhoudswerkzaamheden van uw woning of project.

Betrouwbare partner

Naast het leveren van het allerbeste schilderwerk, hechten wij veel waarde aan eerlijke en heldere communicatie. Voor, tijdens en na de klus staan wij klaar voor al uw vragen. Persoonlijke aandacht maakt ons werk plezierig. Betrouwbaar zijn vinden wij belangrijk. Dit zie je direct terug aan onze transparante overzichtelijke offertes en openbare reviews. Neem gerust eens een kijkje in onze klantbeoordelingen.

Kwaliteit

Wij kiezen voor kwaliteit. Enerzijds door enkel met vakmensen te werken die eer hebben van hun werk. Anderzijds met een zorgvuldige selectie van de juiste materialen. Dat hoor je natuurlijk uit de mond van elk schildersbedrijf. Maar wij voegen daad bij het woord. Wij werken uitsluitend met de modernste verfproducten en stellen maximale kwaliteitseisen. Bovendien bieden wij jarenlange garantie op onze geleverde diensten en de toegepaste producten. Perfect vakwerk gegarandeerd. Zo bent u er zeker van dat uw woning er na een frisse schilderbeurt weer voor jaren tegen kan.

Ervaringen

Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van buiten- en binnen schilderwerk. Nieuwbouw en bestaande bouw, waaronder monumentale panden. Wij werken secuur en punctueel en de werkzaamheden worden altijd schoon opgeleverd.

Persoonlijk

Wij hechten veel waarde aan een persoonlijke benadering. Wij bieden u altijd een vrijblijvende offerte aan na het bespreken van uw wensen, de mogelijkheden en ons advies. Het leveren van kwalitatief hoog werk en een goede relatie met onze klant is voor ons belangrijk.

Particulier

Wij verzorgen voor particulieren en Vereniging van Eigenaren (VvE) het binnen- en buitenschilderwerk. Voor iedere schilderklus kunt u met ons een afspraak maken. Wij komen dan graag bij u langs om uw wensen en de mogelijkheden hieromtrent te bespreken en maken op grond hiervan een scherpe vrijblijvende offerte.

Kleuradvies

U kunt bij ons altijd terecht voor een kleuradvies. Hiervoor komen wij graag bij u langs.

Het woord voor een kleur leidt bij veel mensen tot een verschillende voorstelling van de kleur: Het woord "rood" kan voor de één een helder signaalrood aanduiden, een ander wederom stelt zich hieronder het diepe rood van rijpe tomaten voor. Om misverstanden te voorkomen, werken wij met hoogwaardige materialen van topmerken als Sikkens, Sigma en Trimetal.

Winterschilder

Wij nemen graag schilderwerk aan in de koudere maanden. Binnen én buiten. Met onze zeer uiteenlopende ervaring op verschillende projecten garanderen we dezelfde duurzame kwaliteit. Kwaliteit dat verder gaat dan enkel het schilderwerk. Uitstekende service en verregaande garanties. Dát kun je van ons verwachten. Ook in de winter.

Laagste prijsgarantie

Wij bieden altijd een scherpe prijs voor onze werkzaamheden waarbij wij gegarandeerd met de beste materialen en producten werken.

Sikkens
Trimetal
Wijzonol
Sigma
Dry flex

Contact

Offerte aanvragen of contact met ons opnemen?

U kunt ons bereiken via:

Eisenhowerlaan 90
3527 HJ  UTRECHT

06 - 17 18 18 79
Stuur een Whatsapp

BTW: NL177365328B03
K.v.K. nr. 74968734

VCA-gecertificeerd SBB-gecertificeerd

Engelberts Onderhoud en Schilderwerken