06 - 17 18 18 79

Houtrotreparatie

Houtrot of een los paneel aan de gevelbetimmering?

Bij uitvoeren van het schilderwerk controleren we de ondergrond altijd op deze gebreken en kunnen na overleg indien gewenst zorgen voor aanpassing of uitvoeren van de timmerwerkzaamheden.

Een houtrot reparatie is een goedkopere, duurzame en definitieve oplossing. Door onze professionele aanpak bent u ervan verzekerd dat het gerepareerde onderdeel er weer als nieuw uitziet. Het laten repareren van de houtrotschade is milieuvriendelijk.

Houtrotherstel en deelvervangingen

Houtrot is vaak de oorzaak van problemen met kozijnen en andere houten onderdelen van gebouwen. Het ontstaat meestal door onvoldoende onderhoud of onvakkundig schilderwerk. Houtrotherstel wordt vaak als middel gezien om de gevolgen te maskeren. In tegendeel. Het voorkomen en behandelen van houtrot is een vak op zich. Voor het uitvoeren van houtrotherstel werkzaamheden beschikt Engelberts Onderhoud over een team van vakmensen die zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van houtrotreparaties en deelvervangingen. Bij het herstellen van houtrot moet met diverse factoren rekening worden gehouden. Vakkennis én de juiste gereedschappen en materialen zijn hierbij onontbeerlijk. Zo heeft u de zekerheid dat alle houtrotherstel en deelvervangingen werkzaamheden op een professionele wijze worden uitgevoerd.

Sikkens
Trimetal
Wijzonol
Sigma
Dry flex

Contact

Offerte aanvragen of contact met ons opnemen?

U kunt ons bereiken via:

Eisenhowerlaan 90
3527 HJ  UTRECHT

06 - 17 18 18 79
Stuur een Whatsapp

BTW: NL177365328B03
K.v.K. nr. 74968734

VCA-gecertificeerd SBB-gecertificeerd

Engelberts Onderhoud en Schilderwerken